Nilüfer Belediyespor’da sertifika heyecanı

Nilüfer Belediyesi Spor Tesisleri’nde düzenlenen 3.dönem sertifika törenine aileler de katılırken, törende konuşan Nilüfer Belediyespor Kulübü Spor Okulları Koordinatörü Reşat Çelik 1999’dan bu yana düzenlenen Yaz Spor Okulları’nda çocuklara spor sevgisini aşılamayı ve yetenekli çocukları Türk sporuna kazandırmayı amaçladıklarını belirterek “Gençlerin sağlıklı spor eğitimi için her türlü imkanlarını seferber eden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından yaz spor okullarının 3. ve son dönemini başarıyla tamamlayan 210 çocuğa sertifikaları verildi.

Öte yandan Nilüfer Belediyesi’nce bu yıl ilk kez düzenlenen ve çeşitli sportif branşların yanı sıra sinema, resim ve drama gibi pek çok sanatsal alanda da eğitimlerin verildiği tam gün yaz okullarında da 3.dönem geride kaldı. Yaz boyunca devam edecek olan tam gün yaz okullarında 3.dönemi başarı ile tamamlayan 50 öğrenci Altınşehir Gençlik Merkezi’nde düzenlenen törende sertifikalarını aldı.

Kış spor okulu kayıtlarının Eylül ayının ilk haftasında başlatacak olan Nilüfer Belediyespor’da 2012 yılında yaz spor okullarının ilk üç dönemine voleybolda 269, futbolda 271, basketbolda 212, kort tenisinde 94, yüzmede 1751 ve tam gün yaz okullarında 116 kişi olmak üzere toplam 2713 çocuk eğitimlere katıldı.