BALKANTÜRKSİAD yönetiminden Başkan Bozbey’e ziyaret

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Halk Evi’ndeki makamında Başkan Levent Bilek ve beraberindeki Balkan Rumeli Sanayici ve İşadamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi. Ziyarette karşılıklı işbirliği konuları görüşüldü. Kentin geleceği için ortak projelere imza koymak istediklerini belirten Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey “Derneklerle, sivil toplum kuruluşlarımızla birçok projeler yürütüyoruz. İnanıyorum ki sizinle de güzel çalışmalar yapacağız” dedi.

BALKANTÜRKSİAD’ın çalışmaları hakkında Başkan Bozbey’e bilgi veren Levent Bilek de 2016-2018 dönemi projeleri arasında yer alan “Balkanevi” projesinin sonuna geldiklerini belirtti. Orhaneli Yolu üzerinde yapımı tamamlanan ve 29 Ekim gibi önemli bir günde “Balkanev” adı verilen yeni dernek merkezinin açılışını gerçekleştireceklerini belirten Bilek, “BALKANTÜRKSİAD Nilüferli olmak için gün sayıyor dersek yeri vardır. Dernek merkezinde sona gelindi, şu an son birkaç ufak tefek rötuş kaldı. Bunların tamamlanması ve açılışın ardından inanıyoruz ki Balkanevi ile BALKANTÜRKSİAD, Nilüfer’e ayrı bir değer ve hava katacaktır” dedi. Başkan Bozbey de Balkanevi’nin Nilüfer’e değer katacağını söyledi.