Bozbey personelden öneri istedi

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, belediye personelini öğle yemeğinde makamında ağırlamaya devam ediyor. Çalışanların motivasyonunu artırmak, kurum içi iletişimi güçlendirmek ve Nilüferlilere daha iyi hizmet verebilmek için gerçekleştirilen uygulamada Başkan Bozbey, Fen İşleri Müdürlüğü’nde görevli 10 personelle bir araya geldi. Halk Evi Başkanlık Makamı’ndaki yemeğe Başkan Bozbey’in yanı sıra eşi Seden Bozbey, Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Bircan Uysal ve İnsan Kaynakları Danışmanı Doç. Dr. Kurtuluş Kaymaz katıldı.

Fen İşleri Müdürlüğü’nün ilçenin yönetilmesinde önemli bir yeri olduğunu söyleyen Başkan Bozbey, personeliyle fikir alışverişinde bulundu. Uygulanan projelerin Nilüferlilere en iyi şekilde hizmet etmesi gerektiğinin altını çizen Bozbey, inşaat aşamasındaki projelerde tekrar düzenleme ve tadilat yapılmaması gerektiğini söyledi. Başkan Bozbey, “Bizim en önemli birimimiz Fen İşleri. Bazı işlerin sonucunda tekrar düzenleme ve tadilat yapma durumu ortaya çıkıyor. Kontrol mühendisi, projenin o andaki tek sorumlusu ve yetkilisidir. Projeye müdahale etme, projeyle ilgili alınmış kararları değiştirebilme ve projenin daha iyi hizmet edebilmesi için müdahaleleri yapma hakkına sahiptir. Proje eksik olabilir, proje uygulama aşamasında yanlış çözümlenmiş olabilir, o anda, o inşaatın gidişine ya da yapının yapılışı esnasında amirine bilgi vererek fiili müdahale etmesi gerekiyor” dedi.

Personeliyle fikir alışverişinde bulunan Bozbey, çalışanların mutlaka öneri sunması gerektiğini kaydetti. Başkan Bozbey, “Mutlaka önerilerinizi getirmeniz lazım, ne yapabiliriz konusunu birlikte konuşmalıyız. Neticede yaptığımız ürün, hepimizi mutlu etmeli. O ürünün karşısına geçtiğimiz zaman kim katkı sunmuşsa, keyifle o ürüne benim katkım var demeli” şeklinde konuştu.