Karavan’ın durağı Beşevler oldu

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Başkan Burada” projesi kapsamında makamını her hafta Nilüfer’in farklı bir mahallesine taşıyor. Bozbey’in bu haftaki durağı Beşevler Mahallesi’ydi. Nilüfer’in en büyük mahallelerinden biri olan Beşevler’de Muhtar Erol Yılmazer ve Mahalle Komitesi üyeleri ile görüşen Bozbey, mahalleye yönelik meydan projesinin Nilüfer’e değer katacağını belirtirken, bu projenin en önemli ayaklarından biri olan Beşevler İbrahim Yazıcı Stadı’nda artık sona gelindiğini ifade etti. Başkan Bozbey, sosyal ve kültürel olanaklarıyla örnek olacak meydan projesini stratejik plan çerçevesinde yaşama geçireceklerini ifade etti.

Vatandaşların mahallelerinde yapılmasını  istedikleri projelerin Mahalle Komitesi üzerinden belediyeye iletilmesinin önemine dikkat çeken Başkan Mustafa Bozbey, bunun demokrasi kültürünün yerleştirilmesi açısından gerekli olduğunu vurguladı.

Bozbey, Beşevler Gençlik Merkezi’nin olduğu bölgeye vatandaşların aileleriyle birlikte vakit geçirebilecekleri sosyal tesis yapmak istediklerini de söyledi.

Beşevler Mahalle Muhtarı Erol Yılmazer de Beşevler Spor Kulübü’nün geliştirilmesi talebinde bulundu. Yılmazer, sporculara daha sağlıklı bir ortamda spor yapmaları için destek verilmesini istedi. İnşaatı devam eden İbrahim Yazıcı Stadyumu’nun da bölgeye değer katacağını kaydeden Yılmazer, sokak ve parkların revize edilmesini ve yeni yapılacak parkların da bir an önce Beşevler Mahallesi sakinlerinin hizmetine açılmasını talep etti.

Çalışmalarını gün boyu Beşevler Mahallesi’nde Başkanlık karavanında sürdüren Bozbey, vatandaşlarla da görüşerek öneri ve isteklerine kulak verdi.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i, Özel Beyaz Okyanus Vadi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri de ziyaret etti. Ziyarette Başkan Bozbey ‘Bizim Bahçe’ projesinin kısa süre açılacağını kaydederek öğrencilerin bu hizmetten yararlanmasını istedi.