Nilüfer’in havacı sporcuları kupaları Bozbey’e getirdi

Nilüfer Belediyesi bünyesinde kurulan ve kısa zamanda yaptığı çalışmalarla katıldıkları müsabakalarda birçok başarı elde eden Nilüfer Havacılık Kulübü sporcuları, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in konuğu oldu. Nilüfer Belediyesi Halk Evi Başkanlık Makamı’nda gerçekleşen ziyarette, sporcular kupa ve madalyalarının sevincini Başkan Bozbey ile paylaşma imkanı buldu. Nilüfer Havacılık Kulübü Sorumlusu Rasim Kuşçu, Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Seden Bozbey, Nilüfer Belediye Meclis Üyesi Ahmet Kılıç ve sporcuların hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Bozbey başarılı sporcuları kutladı.

Kurum olarak sporun her branşına destek verdiklerini kaydeden Başkan Bozbey, elde edilen başarıların kendilerini gururlandırdığını belirtti. Bu spora gereken desteği vermeye devam edeceklerini ifade eden Bozbey, başarıların devamını diledi.

Türkiye Şampiyonluğu’nu Nilüfer’e getirdiler

2016 Hedef Şampiyonası’nın 4 etabına da katılan Nilüfer Havacılık Kulübü Sporcuları, Gökyüzü ve Nilüfer takımları olarak mücadele etti. Kadınlarda etapları birinci tamamlayan sporcular Türkiye Şampiyonluğu’nu Nilüfer’e getirdi. Genel Klasmanda da Türkiye Şampiyonu olan Nilüfer Havacılık Kulübü Sporcuları takım halinde ise üçüncülük elde etti.

Genel Klasmanda ferdi müsabakalarda ise Sema İlter Türkiye 2.’si, Kerem Dinçer de Türkiye Şampiyonu oldu.

Kısa zamanda eğitim alarak müsabakalarda Nilüfer’i temsil eden sporcuların beldelerdeki okulların öğrenci, öğretmen ve idarecilerden oluşması dikkat çekti.