Başkan Bozbey’den başarılı personele plaket

Nilüfer Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Bireysel Performans Yönetim Sistemi kapsamında, kurumsal hedeflere ulaşmada yüksek performans sergileyen personeli ödüllendirmek amacıyla teşekkür yemeği düzenledi. Nilüfer Belediyesi Misi Kamp Karavan Restaurant’ta gerçekleşen teşekkür yemeğine Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eşi ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Seden Bozbey, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcıları Yalçın Işıkyıldız ile Ahmet Çakıcı katıldı.

Yemekte konuşan Başkan Mustafa Bozbey, Performans Yönetim Sistemi’nin kuruma yansımasının son derece önemli olduğunu vurguladı. Bozbey şöyle devam etti: “Türkiye’de örnek ve lider konumda olan Nilüfer Belediyesi, hizmetlerini inovasyon çerçevesinde devam ettirme sorumluluğunda. Bunun için de kurumun performansı üst düzeyde olmak durumunda. Bu konuda katkı koyan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sizlerden, Nilüfer Belediyesi’nin hizmetlerini, geliştirdiği ve hayata geçirdiği projeleri takip etmenizi istiyorum.

Demokrasi, katılımcılık, özgürlük, sosyal belediyecilik, eşitlik ve vicdanın kenti Nilüfer’de gerçekleştirdiğimiz hizmetleri yalnızca kurumda değil, yakın çevrenizde de paylaşmalısınız. Görev aldığınız birimlerde işlerinizi sürekli geliştirecek bir anlayışla çalıştığınızdan eminim. Diğer çalışma arkadaşlarınızın da bu bakış açısına sahip olması için elinizden geleni yapacağınıza da inancım tamdır. Önerileriniz bizim için son derece önemli. Bu şekilde Nilüfer Belediyesi’ni daha ileri taşıyabilme imkanına sahip oluruz.”

Yakında İnovasyon Merkezi kuracaklarını belirten Başkan Bozbey, “Merkezimizde birçok arkadaşımız gönüllü olarak yer alacak. Hep birlikte inovatif projeleri hayata geçirme imkanına sahip olacağız. Amacımız, vatandaşın hayatını kolaylaştırmak ve tüm Nilüferlileri gülümsetmeye devam etmek” şeklinde konuştu. Başkan Mustafa Bozbey, konuşmasının ardından personele, gösterdiği performans, hizmet ve geliştirdiği nitelikli çalışmalardan dolayı plaket vererek teşekkür etti.