Bursaspor’un galibiyet sevincine ortak oldular

Nilüfer Belediyesi, sosyal sorumluluk projesi kapsamında genç yaşlı her yaştan vatandaşı Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’ndaki locasında ağırlamaya devam ediyor. Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında oynanan Bursaspor-Çaykur Rizespor karşılaşmasını bu kez Nilüfer Gençlik Ofisi üyeleri ile Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi sakinleri locadan izledi. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile eşi Seden Bozbey, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız da maçı konuklarla birlikte izleyerek heyecana ortak oldu. Maç esnasında 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü nedeniyle kutlama pankartı açan konuklar, yaptığı tezahüratlarla da Bursaspor’a destek verdi. 2-1 Bursaspor’un üstünlüğüyle biten karşılaşmanın sonunda büyük bir sevinç yaşandı.