Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nden Başkan Bozbey’e ziyaret

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Müdürü Murat Ar, beraberindeki heyetle birlikte Dünya Sağlık Örgütü’nde 6. Faz’a geçen Nilüfer Belediyesi’ne ziyarette bulundu. Halk Evi Başkanlık Makamı’nda gerçekleşen ziyarette Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu, Nilüfer Belediyesi Meclis Üyeleri Nilgün Berk ile Ali Uçar, Nilüfer Belediyesi Sağlıklı Kentler Birliği Koordinatörü Necla Yörüklü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Yasemin Dere yer aldı.

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği faaliyetleri hakkında katılımcılara sunum yapan Murat Ar, 2017 yılı çalışmaları hakkında da fikir alışverişinde bulundu. Ar, Dünya Sağlık Örgütü 6. Faz çalışmaları hakkında da Başkan Mustafa Bozbey’i ve katılımcıları bilgilendirdi. Nilüfer Belediyesi’nin, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin önemli kurumlarından biri olduğunu belirten Ar, “Nilüfer Belediyesi’nin Türkiye’de örnek olan çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Bu tür örnek çalışmaların, 2017 yılında Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği içinde artarak devam etmesini diliyorum” dedi.

Başkan Mustafa Bozbey de Dünya Sağlık Örgütü ile Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin almış olduğu kararları uyguladıklarını belirtti. Bozbey, “Ülkemiz ve dünyanın geleceği için alınmış olan bu kararlara herkes uymalı” şeklinde konuştu.