Huzurevi sakinlerine Bedia Akartürk sürprizi

Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi sakinleri ‘Yeni Yıla Merhaba’ etkinliğinde bir araya geldi. Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği gecede Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eşi ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Seden Bozbey, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız, Nilüfer Belediyesi Meclis Üyeleri Rahşan Duygu Tursun ile Nilgün Berk de huzurevi sakinleri ile birlikteydi.

Geceye, Türk Halk Müziği’nin divası Bedia Akartürk katılarak sürpriz yaptı. Akartürk, en sevilen parçalarını huzurevi sakinleri için söyledi. Anadolu’nun dört bir yanından türküler de seslendiren Akartürk, katılımcıları keyifli bir yolculuğa çıkardı. Türkülere eşlik eden huzurevi sakinleri güzel bir gece geçirdi.

Yeni yıla ilişkin iyi dileklerin dile getirildiği gecede Nilüfer Belediye Başkan Mustafa Bozbey beklentilerini anlattı. Başkan Bozbey, “İnsanların dayanıştığı ve sevginin hakim olduğu bir yıl diliyorum. Umarım 2017 yılı barışın, huzurun, güvenin yılı olur” dedi.

Renkli anların da yaşandığı etkinlik, yeni yıl pastasının kesilmesiyle son buldu. Gecenin sonunda Başkan Mustafa Bozbey, huzurevi sakinleri adına Bedia Akartürk’e çiçek vererek teşekkür etti.