Küçük Kızlar liderliğe yükseldi

Voleybol Küçük Kızlar Final Grubu’nun 3. hafta maçı Nilüfer Belediyespor ile Bursa Büyükşehir Belediyespor arasında oynandı. Çekirge Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk seti büyük çekişmeye sahne oldu. Karşılıklı sayıların ardından ilk seti 25-23 Büyükşehir Belediyespor kazandı. İlerleyen dakikalarda rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyan Nilüfer Belediyespor, ikinci seti 25-17, üçüncü seti de 25-12 farklı skorla kazanarak durumu 2-1’e getirdi.

Dördüncü seti 25-16 alan Bursa Büyükşehir Belediyespor, skorda 2-2’lik dengeyi sağladı. Tie-Break setinde de Nilüfer Belediyespor’un küçük sultanları, setin başından itibaren rakibine üstünlüğünü kabul ettirdi ve saha değişimine 8-3’lük üstünlükle girdi. Saha değişiminden sonra da etkili oyununu sürdüren Nilüfer Belediyespor, seti 15-7, maçı da 3-2 kazandı.

Aldığı galibiyetle puanını 8’e çıkaran Nilüfer Belediyespor, grupta da liderliğe oturdu.