Bozbey’den Nilüfer İlçe Emniyet Müdürü’ne ziyaret

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Mustafa Hüsnü Zeybek’e nezaket ziyaretinde bulundu. Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcıları Yalçın Işıkyıldız, Nazlı Yazgan ve Ahmet Çakıcı’nın da yer aldığı ziyarette Başkan Bozbey, Nilüfer’in Türkiye’nin en huzurlu kentlerinden biri olduğunu söyledi.

Emniyet teşkilatının vatandaşların huzuru için gece-gündüz çalıştığına dikkat çeken Bozbey, “İnanıyorum ki belediye, emniyet ve kaymakamlık iş birliğiyle Nilüfer’deki huzur artarak devam edecek ve dayanışma içerisinde ülkemize yerelden bir katkı sağlamış oluruz” diye konuştu. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getiren Nilüfer İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Hüsnü Zeybek de “Amacımız güvenlik anlamında, hizmet anlamında bize bırakılan çıtayı bir üst seviyeye çıkartmak. Nilüfer’i daha huzurlu ve daha yaşanabilir hale getirmek için hep birlikte çalışacağız” dedi.