Nilüfer’de karla mücadele alarmı

Nilüfer Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü karla mücadele ekipleri, kar yağışının etkisini göstermesiyle birlikte yeniden sahaya çıktı. Karla mücadele için oluşturulan ekipler, iki vardiya halinde 24 saat ilçe genelinde görev başında. 100’ü aşkın personelin görev aldığı ekipler, kar yağışının etkili olduğu bölgelerde tuzlama çalışması yapıyor. Greyder ve küreme araçları da olumsuz bir durum halinde harekete geçmek için hazır kıta bekliyor.

Kar yağışının yoğun olduğu bölgelerle ana arterlerde tuzlama yapan ekipler, kırsal ve yüksek bölgelerde de kontrollerini sürdürüyor. Nilüfer Belediyesi karla mücadele ekipleri yolların açık kalması ve ulaşımın aksamaması için çalışmalarını aralıksız sürdürecek.

225 mevkici iş başında

Mevkiciler de kentin çeşitli noktalarında yaya ulaşımını kolaylaştırmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 225 mevkici,  kaldırım, üst geçit, otobüs durakları ile yaya yollarını kar ve buzdan temizlemek için aralıksız çalışıyor.