haber

“Başkan Burada” Çaylı Mahallesi’nde

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, her hafta cuma günü Başkan Burada karavanıyla makamını Nilüfer’in bir mahallesine taşımaya devam ediyor. Vatandaşları kendi mahallelerinde ziyaret eden Başkan Mustafa Bozbey, hem sorunları yerinde inceliyor hem de halkın talep ve önerilerini ilgili müdürlere anında iletiyor.

Başkan Burada karavanının bu haftaki durağı Çaylı Mahallesi oldu. Başkan Mustafa Bozbey, ilk olarak Çaylı Mahalle Muhtarı Hasan Arslan ile birlikte esnafı ziyaret etti. Başkan Bozbey daha sonra Muhtar Arslan’la karavandaki makamında bir araya geldi ve muhtarın taleplerini dinledi. Hizmetlerden memnun olduğunu dile getiren Muhtar Arslan, yeni bir okula ihtiyaç duyduklarını kaydetti ve mahallede bulunan parkın düzenlenmesi istedi. Konuyu değerlendireceklerini belirten Başkan Mustafa Bozbey, park talebini de en kısa sürede yerine getireceklerini ifade etti.

Başkan Bozbey’i karavandaki makamında ziyaret edenler arasında Çaylı Kadın Derneği de vardı. Desteklerinden dolayı Bozbey’e teşekkür eden kadın derneği üyeleri, daha aktif çalışmalarda bulunmak için yeni bir alan talebinde bulundu.

Gün boyu çalışmalarını Çaylı Mahallesi’nde gerçekleştiren Başkan Mustafa Bozbey, kendisinden randevu talep eden vatandaşları da Başkan Burada karavanında ağırladı.

Bozbey, mahalleli çocuklara da tatilde okumaları için kitap armağan etti.