Nilüfer Belediyespor’dan kritik galibiyet

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi Eleme Gurubu’nun 2. hafta maçında Nilüfer Belediyespor Şahinkaya Basketbol Takımı Fethiye Basket ile karşı karşıya geldi.

Yüzüncüyıl Spor ve Gençlik Merkezi’nde gerçekleşen karşılaşmada seyirci desteğini arkasına alan yeşil mavi beyazlı basketbolcular ilk periyodu 26-15 önde tamamladı. İkinci periyotta ise konuk ekip Fethiye Basket dış şutlardan bulduğu isabetli sayılarla aradaki farkı kapattı ve ilk yarı 41-41 eşitlikle geçildi.

İkinci yarı ile birlikte tam saha pres uygulayan Nilüferli basketbolcular 3. çeyreği 64 -56 önde tamamladı. Son periyotta iki ekibin de büyük efor harcadığı karşılaşmayı Nilüfer Belediyespor Şahinkaya Takımı 6 sayı farkla 81-75 kazandı.

Maçtan sonra oyuncuları, gösterdikleri performanstan dolayı kutlayan Nilüfer Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Basketbol Şube Sorumlusu Oğuzhan Şahinkaya “ Süper Lig kalitesinde bir maç izledik. Son derece çekişmeli ve heyecanlı  maçı bizlere izlettiren her iki takımı kutluyorum. Hedefimiz ikinci lige yükselmek” dedi.