Bozbey’den, sağlık çalışanları için saygı çağrısı

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, her yıl olduğu gibi bu yıl da 14 Mart Tıp Bayramı’nda sağlık çalışanlarını unutmadı. Ziyaretlerine Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden başlayan Başkan Bozbey, Başhekim Vekili Prof. Dr. Sami Bayram ile görüştü.

Tüm hekimlere ve sağlık çalışanlarına toplum sağlığına sağladıkları katkı dolayısıyla teşekkür eden Başkan Mustafa Bozbey, 14 Mart Tıp Bayramı’nın sağlık camiasının sosyal ve mesleki sorunlarının tartışılarak çözüm bulunacağı bir gün olması dileğinde bulundu.

Başkan Mustafa Bozbey, “Biz de yerel yöneticiler olarak bugüne kadar hekimlerimizin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Onlarla birlikte toplum sağlığına önem vererek, bu hizmetleri yerine getirme konusunda duyarlılık gösteriyoruz. Hekime saygı ve sevgiyi hiçbir zaman unutmamamız gerekiyor. Onların, sağlığımıza verdikleri önemi ve ne denli zor şartlar altında çalıştıklarını biliyoruz. Hekimlerimizi dinleyelim ve yapmış oldukları uygulamalara saygı gösterelim” dedi.

Başkan Bozbey daha sonra Acıbadem Hastanesi’nde Müdür Yardımcısı Prof. Dr. M. Nadir Şener, Özel Medicabil Hastanesi’nde de Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen ve Başhekim Prof. Dr. Oya Kutlay ile bir araya gelerek hem 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı, hem de günün anısına çiçek ve kalem hediye etti. Başkan Bozbey’e ziyaretleri sırasından Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız da eşlik etti.