Hayır Partisi’nden Nilüfer Belediyesi’ne ziyaret

Hayır Partisi Genel Başkanı Tuna Bekleviç ve beraberindeki heyet, Nilüfer Belediyesi Başkan Vekili Rahşan Duygu Tursun’u ziyaret etti. Halk Evi’ndeki ziyarette Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Şemsi Oğuz da yer aldı.

Partinin kuruluş amacı ve çalışmaları hakkında Nilüfer Belediyesi Başkan Vekili Rahşan Duygu Tursun’a bilgi veren Hayır Partisi Genel Başkanı Tuna Bekleviç, “Bu yola çıktığımızda ilk olarak fikrimiz parti kurmak değil, sivil toplum çalışması yapmaktı. Ancak daha sonra baskıları ve karşılaşacağımız engellemeleri hesaba katarak, en pratik yolun merkez sağdaki seçmene de hitap edeceğimiz bir siyasi parti ismi altında birleşmek olduğuna karar verdik. Milletimizle beraber bu cevabı hep birlikte verelim diye mücadele ediyoruz. Tek kimlik siyasetini reddettiğimiz için ekibimiz de farklı siyasi görüşten insanlara açık oldu. Böylece herkese ulaşabileceğiniz yapıyı oluşturmuş oluyorsunuz” dedi.

Gündemin ve yaklaşan Anayasa Değişikliği Referandumunun değerlendirildiği ziyarette Nilüfer Belediyesi Başkan Vekili Rahşan Duygu Tursun da, demokrasinin çok seslilik demek olduğunu belirterek, özgür bir ortamda insanların seçimlerinin yapılabilmesine olanak tanınması gerektiğini ifade etti. Tursun, konuklarına başarılı bir seçim süreci geçirmeleri dileklerini de iletti.