Aşık Veysel Nilüfer’de anıldı

Ünlü halk ozanı Aşık Veysel, Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen Nida Ateş’le Buluşmalar’ programında anıldı. Bursa Akademik Odalar Birliği Oditoryum’da gerçekleştirilen Nida Ateş’le Buluşmalar programına Klasik Türk Müziği’nin önemli isimlerinden Dilek Türkan ve kemençe virtüözü Derya Türkan konuk sanatçı olarak katıldı. Bursalıların yoğun ilgi gösterdiği konserde Nilüfer Belediyesi Başkan Danışmanı Dr. Sibel Özer de izleyenler arasındaydı.

Aşık Veysel’in ölümünün 44. yıl dönümü anısına düzenlenen konserde usta sanatçılar Nida Ateş, Dilek Türkan ve Derya Türkan katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı. Konserde Aşık Veysel’in “Atatürk’e ağıt”,  “Benim sadık yarim kara topraktır”  gibi birbirinden değerli eserleri seslendirildi.

Yaklaşık iki saat boyunca türkü ziyafetinin yaşandığı gecenin sonunda Nilüfer Belediyesi Başkan Danışmanı Dr. Sibel Özer, Dilek Türkan, Derya Türkan ve Nida Ateş’e çiçek vererek Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına teşekkür etti.