Bursa Denetimli Serbestlik Müdürlüğü çalışanlarının tiyatro keyfi

Mahsus Mahal Derneği iş birliğiyle hayata geçirilen "Aralık" projesi kapsamında Bursa Denetimli Serbestlik Müdürlüğü çalışanları ile önemli çalışmalara imza atan Nilüfer Belediyesi, bu defa müdürlük çalışanlarına yönelik etkinlik düzenledi. Bursa Denetimli Serbestlik Müdürlüğü idarecileri ve çalışanları, Nilüfer Belediyesi “Tiyatro” tarafından sahnelenen Tersine Dünya adlı oyunu izledi. Nâzım Hikmet Kültürevi’nde sahnelenen oyun beğeni topladı.

Bursa Denetimli Serbestlik Müdürlüğü çalışanları, Engin Alkan’ın yönettiği Tersine Dünya ile tiyatro keyfi yaşadı. Oyunun sonunda Bursa Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Dış İlişkiler ve Proje Sorumlusu Şakir Arslan, Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve emeği geçenlere teşekkür etti.