Nilüfer Belediyesi İnşaat Fuarı’nda

Bu yıl 15’incisi düzenlenen Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı açıldı. Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’ndeki fuarın açılışına Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de katıldı. 19-23 Nisan tarihleri arasında açık kalacak olan fuarda, Nilüfer Belediyesi de stant açtı. Nilüfer Belediyesi standında belediyenin insan odakları hizmetleri ve projeleri tanıtılıyor.

Şehir içi ve şehir dışından fuara gelen ziyaretçilerin büyük ilgi gösterdiği Nilüfer Belediyesi standını, Başkan Mustafa Bozbey de, Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Fırat Emiroğlu ile birlikte ziyaret etti. Nilüfer Belediyesi olarak fuarları takip ettiklerini belirten Başkan Bozbey, “Yeni ve insana dair yapılan farklı ürünleri takip ederek, bunları kentimize kazandırıyoruz, kazandırmaya da devam edeceğiz. Fuar alanında açtığımız standımızda da Nilüfer Belediyesi’nin hem inşaat çalışmalarını hem de projelerini fuar ziyaretçileri ile paylaşıyoruz. Nilüfer Belediyesi, yapmış olduğu insan öncelikli hizmetlerle Türkiye’de bilinen bir kurum. Şehir dışından fuara gelen ziyaretçiler, standımızı gezerek Nilüfer Belediyesi’nin hizmet ve insan odaklı projelerini görme fırsatı buluyor. Bu sayede Nilüfer’in farkını bir kez daha görmüş olacaklar” dedi.

İnşaat sektörünün Bursa’da önemli bir yeri olduğunu söyleyen Başkan Mustafa Bozbey, “Bu tarz fuarlar, hem gayrimenkule olan talep,  tanıtım nedeniyle artacak hem de Bursa’ya değer katacaktır. İnşaat ürünleri her geçen gün değişiyor, yenileniyor. Bunları takip etmek zorundayız. Özellikle de bu sektörde faaliyet gösterenlerin, inşaat ürünlerini takip ederek, kentsel yaşama destek olmalarını arzu ediyoruz” şeklinde konuştu. Başkan Bozbey, fuar alanındaki stantları gezerek farklı ürünleri inceledi.