Kaptan yuvada kaldı

Geçtiğimiz günlerde yaptığı transferlerle teknik kadroyu şekillendiren Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, bu kez oyuncu transferine yöneldi. Yeni sezon öncesi güçlü bir ekip oluşturmak için çalışmalarını sürdüren Nilüfer Belediyespor, geçen sezon takım kaptanlığı görevini de üstlenen pasör Duygu Düzceler ile sözleşme yeniledi. Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde konuşan Nilüfer Belediyespor Başkanı Muhammet Aydın, “Duygu kaptanımız geçtiğimiz sezon iyi bir performans gösterdi ve ligde kalma yolunda takıma, hem sporcu olarak hem de kaptan olarak büyük katkı sağladı. Ayrıca profesyonellik anlayışıyla da gençlerimize örnek oldu. Her iki tarafın karşılıklı memnuiyeti ile sözleşmemizi uzattık. Kadromuza yeni isimler kazandıracağız” dedi.