Çiviyle telin aşkı bu sergide

Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi El-İzi Gönüllü Sanat Atölyesi kursiyerleri, aldıkları filografi eğitimi sonucunda yaptıkları çalışmaları sanatseverlerin beğenisine sundu. Kursiyerlerin 8 aylık çalışmaları sonucunda ortaya çıkan el emeği göz nuru eserler, Nilüfer Belediyesi Halk Evi Sanat Galerisi’nde düzenlenen sergide izlenime açıldı. 30 kursiyerin yaklaşık 80 eserinin yer aldığı serginin açılışına Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız, Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Fehmi Enginalp ve Kadın Meclisi Başkanı Cevriye Coşkun Kayış da katıldı. Açılışta konuşan Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Fehmi Enginalp, gönüllü eğitmenler Şenay Geleri, Arzu Yaşar ve kursiyerleri emeklerinden dolayı kutladı.

Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız da gönüllü eğitmenleri özverili çalışmalarından dolayı çiçek vererek kutladı. Kursiyerlere katılım belgelerini Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Fehmi Enginalp, Nilüfer Kent Konseyi Genel Sekreteri Elvan Atay, Genel Sekreter Yardımcısı Elif Yuvayapan Soner ve Kadın Meclisi Başkanı Cevriye Coşkun Kayış verdi.  Büyük beğeni toplayan Nilüfer Belediyesi Halk Evi Sanat Galerisi'ndeki sergi, 27 Mayıs’a kadar izlenime açık kalacak.