Yeşil Bursa Rallisi’nin Nilüfer Belediyesi etabı nefes kesti

Nilüfer Belediyesi Halk Evi önündeki Cumhuriyet Meydanı’nda, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in seremonik startını verdiği 42. Yeşil Bursa Rallisi’nin ilk günü büyük heyecana sahne oldu. Saat 11.15’te Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’ndaki Hastane Alanı’ndan start alan araçlar, kent içinden geçerek Orhaneli-Keles bölgesinde yer alan zorlu parkurda yarıştı. Gün boyu devam eden yarışlarda araçlar, ilk günün son etabı olan Nilüfer Belediyesi Özel Seyirci Etabı için Hasta Alanı’na geldi. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Nilüfer Belediyesi Özel Seyirci Etabı’nda araçlar, Hastane Alanı’nda oluşturulan toprak zemindeki parkuru en kısa sürede tamamlamak için kıyasıya mücadele etti. Nilüfer Belediyesi Seyirci Özel Etabı’nın tamamlanmasıyla birlikte 42. Yeşil Bursa Rallisi’nde ilk gün sona erdi.

HEYECAN FIRTINASI DEVAM EDİYOR

Farklı kategorilerde 63 otomobil ve 126 sporcunun mücadele ettiği 42. Yeşil Bursa Rallisi heyecanı, 23 Temmuz Pazar günü de devam edecek. Orhaneli-Keles bölgesindeki toprak zeminli etaplarda gün boyu heyecanlı anların yaşanacağı 42. Yeşil Bursa Rallisi, 23 Temmuz Pazar günü saat 16.15'ten itibaren Aloft Hotel Bursa önündeki finiş podyumunda sona erecek.