Unçukuru Mahallesi yatırımlardan memnun

Başkan Burada projesi kapsamında makamını her hafta cuma günleri Nilüfer’in farklı bir mahallesine taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, bu hafta da Unçukuru Mahallesi’ndeydi. Başkan Bozbey, mahalledeki temaslarına meydanda bulunan esnafa “Hayırlı işler” dileklerinde bulunarak ve sohbet ederek başladı. Unçukuru Mahalle Muhtarı Sedat Karatay’ı da makamında ziyaret eden Başkan Bozbey, ardından görüşmelerini gerçekleştirdiği karavana geçti. Bozbey, mahallenin sorunlarını ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgiyi karavanda görüştüğü muhtar Sedat Karatay’dan aldı. Unçukuru Mahallesi’nin Uluabat Gölü’nü ve Gölyazı Mahallesi’ni yukarıdan gördüğünü söyleyen Bozbey, mahalleyi Bursa’nın en güzel manzaralı mahallesi olarak değerlendirdi. Unçukuru Mahallesi’ndeki üreticilere, organik sertifikalı çilek üretimi için de çeşitli destek verdiklerini söyleyen Bozbey, mahalle sakinlerinin kent olanaklarından yararlanması için gerekli özeni gösterdiklerini belirtti.

Unçukuru Mahalle Muhtarı Sedat Karatay da, Nilüfer Belediyesi’nin mahalleye yaptığı yatırımlardan mahalle sakinlerinin memnun olduğunu ifade etti. Muhtar Karatay, Başkan Bozbey’den Unçukuru Mahallesi’ne turizm amaçlı hobi bahçeleri yapılmasını da istedi.

Bozbey, Mahalle Muhtarı Sedat Karatay ile görüşmesinin ardından, mahalle halkıyla da karavandaki makamında bir araya gelerek, önerilerini dinledi. Gün boyu çalışmalarını Unçukuru Mahallesi’nde sürdüren Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kendisinden randevu alan vatandaşlarla da karavanında görüştü.