Bozbey: Adaletin herkese eşit dağıtıldığı bir ülkeyi tekrar inşa edebiliriz

Cumhuriyet Halk Partisi Nilüfer İlçe Örgütü üyeleri partinin 94’üncü kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen piknikte buluştu. Çalı Futbol Sahası’nda düzenlenen pikniğe Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, CHP Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık, CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, CHP Bursa İl Başkanı Şadi Özdemir, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Mehmet Turan Tansal ile çok sayıda parti yöneticisi ve partili katıldı. Roman Orkestrası'nın sahne aldığı piknikte partililer birlikte güzel bir gün geçirdi. Roman Orkestrası konserinin ardından partililere seslenen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey çocuklara karşı büyük sorumluluklarının olduğunu belirterek, “Bizler CHP ailesi olarak geleceğe iyi bir imza atabiliriz. Çocuklarımıza büyük bir borcumuz var. Hem ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine ulaştırma konusundaki azmimizi göstererek, hem de Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’ni ileriye taşıma görevini sürdüreceğiz. Aynı zamanda  azimle çalışırsak özgürce, barış içerisinde, adaletin herkese eşit bir şekilde dağıtıldığı ve insanca yaşandığı bir ülkeyi tekrar inşa edebilme hakkına sahip olabiliriz. Onun için sorumluluğumuz büyüktür” ifadelerini kullandı.

HEPİMİZE BÜYÜK SORUMLULUK DÜŞÜYOR

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 400’ü aşkın bölgede yerel yönetimlerde iktidar olduğunun altını çizen Bozbey, “İktidar konusunda genel başkanımız öncülüğünde büyük çalışmalar yürütülüyor. Bizler de yerelde bu çalışmaya ayak uydurduğumuz takdirde iktidar yolu bize açık olacaktır. Burada hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. Ben de ilçe belediye başkanı olarak bu sorumluluğun farkındayım. Gelecekten umutluyuz. Geleceğe güvenle bakma sorumluluğundayız. Mutlaka iktidar olacağız. İktidar olduğumuzda Türkiye’nin değişimini işte o zaman göreceğiz. Özellikle CHP’li belediyelerin başardıklarını genelde de başaracağız ve Türkiye’deki değişimi vatandaşlarımız işte o zaman görecek” dedi.

Daha sonra konuşma yapan CHP Nilüfer İlçe Başkanı Mehmet Turan Tansal da Cumhuriyet Halk Partisi’nin 94’üncü yıldönümünü kutlayarak, “Türkiye Cumhuriyeti var olduğu sürece Cumhuriyet Halk Partisi varlığını sürdürecektir” dedi.