Nilüfer Kadın Korosu’ndan yeni sezona muhteşem "merhaba"

Nilüfer Kadın Korosu, Uğur Mumcu Sahnesi’nde verdiği türkü-pop ve alaturka eserlerden oluşan konserle yeni sezonu açtı. 105 kişiden oluşan dev koro, Şef Aysel Gürel yönetiminde, iki bölümden oluşan konserde birçok yöre ve usta bestecilerin eserlerine yer verdi. Konserin ilk bölümünde Bursa, Urfa, Kırşehir yörelerinin yanı sıra Neşet Ertaş ve Kazancı Bedih gibi usta ozanların eserlerine yer veren dev koro, rengarenk kostümleriyle de geceye renk kattı.

Konserin ikinci bölümünde pop ve alaturka eserlere yer veren koro, seslendirdiği eserlerle izleyenleri mest etti. Konser sırasında halk oyunu ve tango gösterisi de izleyenlerden büyük alkış aldı.

Konseri davetliler arasında izleyen ünlü sanatçı Fatih Erkoç da geceye katılanlara sürpriz yaparak, istek üzerine sahneye çıktı. Unutulmaz şarkısı Ellerim Bom Boş'un yanı sıra, Kalamış, Dönülmez Akşamın Ufkundayız gibi eserleri de seslendiren Erkoç, final şarkısı Hayat Bayram Olsa'yı da koristlerle birlikte seslendirdi.

Yaklaşık iki saat süren gecenin sonunda Nilüfer Belediyesi Başkan Vekili Adil Kayaoğlu, Şef Aysel Gürel’i kutlayarak koro adına çiçek ve plaket verdi. Konser sonunda koristler ve davetliler verilen kokteylde bir araya gelerek, gecenin yorgunluğunu attı.