Türkiye’nin en genç başkan yardımcısı gençler için maratonda koştu

Nilüfer Belediyesi, gençlerin fikir ve projelerine maddi ve manevi destek olmak amacıyla başlatılan GençBank projesine destek veriyor. Toplum Gönüllüleri Vakfı ortaklığı, Nilüfer Kent Konseyi Gençlik Meclisi yürütücülüğünde gerçekleştirilen “Nilüfer GençBank” için yardım kampanyası başlatan Türkiye’deki en genç belediye başkan yardımcısı unvanına sahip Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız, bu kapsamda İstanbul Maratonu’na katıldı. Bu yıl “Çocuklarımızın geleceği için koşuyoruz” temasıyla gerçekleştirilen ve dünyanın en iyi 22 maratonundan biri olan 39. Vodafone İstanbul Maratonu’nda yer alan Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız, adımlarını, GençBank projesine dikkat çekmek için attı. Yaklaşık 125 bin kişinin yer aldığı maratonun, 10K kategorisine katılan Başkan Yardımcısı Işıkyıldız, İstanbul Altunizade’den, Eminönü’ne kadar koşarak, GençBank projesine destek verdi.

Kentin gelişimi için inisiyatif alarak toplumsal sorunlara çözüm arayan gençlerin, fikir ve projelerinin maddi ve manevi yönden desteklenmesi gerektiğini vurgulayan Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız, Türkiye’nin en genç başkan yardımcısı olarak, Nilüfer GençBank projesine katkı koymak için yardım kampanyası başlattığını ifade etti. Işıkyıldız şöyle konuştu: “Gençlerle birlikte, gençlerimizin hayata geçirmeyi düşündükleri projelere destek vermek amacıyla İstanbul Maratonu’na katıldık ve ‘Koşuyorsak Sebebi Var’ diyerek adımlarımızı attık. Nilüfer GençBank ekibi, elde edeceği destek ile yıl boyunca Nilüfer’de yaşayan 15-25 yaş arası akranlarının, sosyal sorumluluk, gençlik ve eğitim odaklı fikirlerinin projelendirilmesinde aktif rol alacak. Projede yer alan bütün ekibe teşekkür ediyorum.”

Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız, kampanyanın 26 Kasım tarihine kadar devam ettiğini belirterek, daha çok gencin proje fikrinin desteklenmesine katkı koymak adına herkesi kampanyaya destek vermeye davet etti.

Kampanyaya katılmak için tıklayınız.