NİLSEM kursiyerlerine müşteri ilişkileri eğitimi

Kadınların eğitim, üretim ile sosyal yaşamın içinde olmaları ve ekonomik anlamda katma değer oluşturmalarına destek olmak amacıyla kurulan Nilüfer Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi (NİLSEM) kursiyerleri, yer aldıkları kursların yanı sıra tamamlayıcı olarak "Müşteri İlişkileri ve Memnuniyet Yönetimi" , "Nefes Teknikleri Eğitimi" de aldı. Bursa, Osmangazi, Mudanya ve Muradiye Rotary Kulüpleri iş birliğiyle düzenlenen, RM Danışmanlık'tan Memiş Yılmam ve Rabia Yılmam tarafından verilen eğitime NİLSEM’in 20 kursiyeri katıldı. 56 saat süren eğitimin ardından kursiyerler, düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. Fethiye Mahallesi’nde bulunan NİLSEM’de düzenlenen törene Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Fethiye Mahalle Muhtarı Sebahattin Kelebekler, Osmangazi Rotary Kulübü Başkanı Taner Bolcan, Mudanya Rotary Kulübü Başkanı Cenker Turan, Muradiye Rotary Kulübü Başkanı Arzu Şahin, eğitmenler ve kursiyerler katıldı. Sertifika töreninde konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eğitimin yaşı olmadığına vurgu yaptı. Başkan Mustafa Bozbey, "Her konuda mutlaka kendimizi eğitmemiz gerekiyor. 20 arkadaşımızın da burada almış olduğu eğitimin, hem iş hem de özel yaşamlarına katkı sunacağına inanıyorum" dedi.

“NİLSEM ARTIK MARKA HALİNE GELDİ”

Başkan Bozbey, artık bir marka haline gelen NİLSEM’in, yeni kurulan NİLSEMDER ile daha da profesyonel hale geldiğini belirtti. Yüzüncüyıl Mahallesi’nde yeni bir merkez daha açacaklarını müjdeleyen Başkan Mustafa Bozbey, şöyle devam etti: “Yakın zaman içinde kapsamını biraz daha genişleterek ve büyüterek Yüzüncüyıl Mahallemizde yeni bir merkez açacağız. Böylece hem kursiyerlerimiz artacak ve daha fazla insana ulaşma imkanına sahip olacağız.”

Ayrım yapmadan insanların tamamına ulaşmayı hedeflediklerini söyleyen Başkan Bozbey, kadınların ve erkeklerin yaşamın tüm paydalarından eşit şekilde faydalanması gerektiğinin altını çizdi. Başkan Bozbey, “Bunu da, eğitimlerle, bu paydaları ortaklaştırarak ve dayanışma içinde olarak sağlayacağız. Nilüfer Belediyesi bu konuda da öncülük yapıyor, yapmaya da devam edecek” dedi. Başkan Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyesi olarak Rotary Kulüpleri iş birliği ile birçok alanda eğitim vererek topluma faydalı olmaya devam edeceklerini ifade etti. Konuşmaların ardından Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Rotary Kulüpleri başkanlarıyla birlikte kursiyerlere sertifikalarını verdi. Başkan Bozbey, eğitmen ve Rotary Kulüpleri başkanlarına da desteklerinden dolayı teşekkür belgesi verdi.