Muratpaşa Belediyesi Nilüfer’in örnek projelerini inceledi

Başkan Mustafa Bozbey görüşmede, Nilüfer Belediyesi’nin sivil toplum ve inovasyon alanında hayata geçirdiği projeleri anlattı. Nilüfer Belediyesi’nin insan odaklı projelerini, Türkiye’nin birçok kentinden belediye örnek alıyor ve projeleri yerinde görmek için kıyaslama ziyaretleri düzenliyor. Bu ziyaretlerden birini de Antalya’nın Muratpaşa Belediyesi düzenledi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Başkan Yardımcısı Ferruh Tunç, Halkla İlişkiler Müdürü Oya Uysal, İletişim Danışmanı Gönen Orhan ve Proje Danışmanı Fikret Toksöz ile birlikte Nilüfer Belediyesi’ne kıyaslama ziyaretinde bulundu. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile makamında görüşen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Nilüfer İnovasyon Merkezi ile Nilüfer Dernekler Yerleşkesi hakkında detaylı bilgi aldı.

Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları Nazlı Yazgan, Yalçın Işıkyıldız ve Adil Kayaoğlu’nun da yer aldığı ziyarette Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, sivil toplum örgütleri, girişimcilik ve inovasyon konusunda yeni bir proje hayata geçirmek istediklerini belirtti. Uysal, Nilüfer Belediyesi’nin bu alanda yaptığı çalışmaları yerinde incelemek istediklerini ifade etti. Başkan Mustafa Bozbey de görüşmede, Nilüfer İnovasyon Merkezi ile Karaman Dernekler Yerleşkesi ve Konak Mahallesi’ndeki Nilüfer Dernekler Yerleşkesi’nin yapısı, işleyişi ve yönetimi hakkında detaylı bilgiler verdi.

Görüşmenin ardından Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve beraberindeki heyet, Nilüfer İnovasyon Merkezi, Nilüfer Kent Konseyi ile Nilüfer Dernekler Yerleşkesi’nde incelemelerde bulundu.