Nilüfer’in ikinci huzurevinde sona doğru

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan Burada programı kapsamında makamını Çamlıca Mahallesi’ne taşıdı. Mahallenin sorunlarını yerinde görüp, vatandaşlardan talepleri dinleyen Başkan Bozbey, Nilüfer Belediyesi’nin hayırsever desteği ile Çamlıca Mahallesi’nde yapımını sürdürdüğü huzurevini ziyaret etti. Bozbey, inşaat çalışmalarının son aşamaya geldiği ve yapımı kısa süre içerisinde tamamlanacak olan Nilüfer Belediyesi İzzet Şadi Sayarel Huzurevi’ni, hayırsever İzzet Şadi Sayarel ve Çamlıca Mahallesi Muhtarı Orhan Öztürk ile birlikte gezdi. Çalışmalar hakkında teknik personelden bilgi alan Başkan Bozbey, huzurevine vatandaşların yoğun talep gösterdiğini belirtti. Bozbey, “Hayırsever İzzet Şadi Sayarel ile birlikte Nilüfer’e ikinci huzurevini kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Vatandaşlarımızdan yoğun talep geliyor ve inşaatın dış cephesi tamamlandı, içerisinin tamamlanması için de arkadaşlarımız yoğun çaba harcıyor. Kısa bir sürede içinin tamamlanıp çevre düzenlemesi de yapıldıktan sonra, Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi’nin ardından burada da vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet vereceğiz” dedi. Hayırsever İzzet Şadi Sayarel de Başkan Bozbey’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

BOZBEY MAHALLENİN SORUNLARINI DİNLEDİ

Çamlıca Mahallesi’ne yapılan huzurevi inşaatı incelemesinden sonra Bozbey, Çamlıca Mahalle Muhtarı Orhan Öztürk’ü makamında ziyaret etti, ardından da Başkan Burada Karavanı’na geçti. Bozbey, karavanda ilk olarak Muhtar Orhan Öztürk’ten mahallede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Nilüfer Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmalardan vatandaşların memnun olduğunu aktaran Muhtar Öztürk, tek isteklerinin mahallenin geniş bir meydana kavuşması ve pazaryerinin farklı bir bölgeye taşınması olduğunu söyledi.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de pazaryeri ve mahalle meydanıyla ilgili Mahalle Komitesi’nin de bir talebi olduğunu ve gerekli incelemelerin yapıldığını kaydetti. Başkan Bozbey, Muhtar Öztürk ile görüşmesinin ardından karavandaki makamında hem mahalle halkıyla hem de kendisinden randevu talep eden vatandaşlarla gün boyu görüşmelerini sürdürdü.