Taşkın’ın takı sergisi Halk Evi Sergi Salonu’nda

Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü Öğretim Görevlisi Merve Taşkın, "On Design & No Design” adını verdiği ilk kişisel takı sergisini Halk Evi Sergi Salonu’nda açtı. Serginin açılışına Nilüfer Belediyesi Koordinatörü Sibel Özer de katıldı. Hikayesi olan toplam 20 tasarımın yer aldığı sergi büyük ilgi gördü. Taşkın, kadınların hayatında özel bir yere sahip olan takıları 15 günde hazırladığını belirtti. Her hikayeye göre ikon ve figürlerin seçildiğini söyleyen Merve Taşkın “Her yaptığım takının bir hikayesi var. Her hikayeye ayrı ikon ve figür seçerek yaptım” dedi. Taşkın, gümüş üzerine bronz kaplama tekniği ile çalıştığını belirtti.

Takı sergisi 12 Haziran’a kadar Nilüfer Belediyesi Halk Evi sergi salonunda izlenime açık kalacak.