Mürşid Kavurmacı’dan Elveda Ramazan

Nilüfer Belediyesi’nin, Ramazan ayının, birlik, beraberlik, dayanışma içinde geçmesi,  güzelliklerinin doyasıya yaşanması için açtığı Ramazan Sokağı’nın kapanışı görkemli oldu. Anadolu’nun her yöresinden renkler, sesler ve tatların yer aldığı Ramazan Sokağı, her gece binlerce kişinin buluşma noktası haline geldi. Nilüfer Belediyesi Halk Evi'nin önünde bulunan Nilüfer Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan Ramazan Sokağı'nda etkinlikler Tasavvuf Müziği’nin güçlü sesi Mürşid Kavurmacı'nın Elveda Ramazan konseriyle sona erdi. Kavurmacı,  gecede izleyenlere ilahi ziyafeti sundu. Semazenlerin de gösterileri ile eşlik ettiği Kavurmacı, söylediği ilahilerle gönülleri fethetti. Usta sanatçı, konserinde Yunus Emre başta olmak üzere değerli bestekârların eserlerini de seslendirdi.

Gecenin sonunda Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Kemal İvgen, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına Mürşid Kavurmacı’ya çiçek vererek teşekkür etti. Halkın büyük ilgi gösterdiği konserle, Nilüfer Belediyesi’nin Ramazan Sokağı gelecek yıl tekrar açılmak üzere kapandı.