haber

Bale Atölyesi öğrencilerinden muhteşem resital

Nilüfer Belediyesi'nin sanat atölyelerine katılan kursiyerler dönem sonunda hünerlerini sergiliyor. Ekim ayında başlayan ve eğitmenliğini Selcan Çarker ve Tülay Özkahraman'ın üstlendiği Bale Atölyesi katılımcıları da düzenledikleri resitalde, öğrendiklerini sergiledi. Nilüfer Belediyesi Nâzım Hikmet Kültürevi'nde düzenlenen ve iki gün süren bale resitalinde Bale Atölyesi’nin minik ve genç kursiyerleri danslarıyla izleyenleri büyüledi. 300 çocuğun katılımıyla düzenlenen bale resitaline ilgi büyüktü. Minik ve genç balerinler ile baletler gösterinin ardından büyük alkış aldı.

 

ÖDÜLLERLE TAÇLANDILAR 

 

Nilüfer Belediyesi'nin Bale Atölyesi kursiyerleri, katıldıkları yarışmalarda da büyük başarılar elde ettiler. Türkiye Dans Sporları Federasyonu tarafından hazırlanan Şov Dans Türkiye Şampiyonası'na katılan Selcan Çarker'in öğrencileri; Minikler 1 Büyük Takım’da, Minikler 2 Büyük Takım ve Gençler Minik Takım’da Türkiye ikinciliği, Minikler 1 Küçük Grup’ta da  Türkiye dördüncülüğü aldılar.

 

Türkiye Dans Sporları Federasyonu Serbest Stil Şampiyonası'na katılan Tülay Özkahraman'ın öğrencileri de Dance Show kategorisinde; Büyük Takım Minikler 2 Yaş Kategorisi’nde Türkiye birinciliği, Küçük Takım Minikler 2 Yaş Kategorisi’nde Türkiye üçüncülüğü, Minik Takım Minikler 2 Yaş Kategorisi’nde Türkiye üçüncülüğü, Büyük Takım Yıldızlar Yaş Kategorisi’nde Türkiye beşinciliği, Yıldızlar Küçük Takım Kategorisi’nde de Türkiye altıncılığı alarak, yeteneklerini ödüllerle taçlandırdılar.