Yeni projeler masaya yatırıldı

Nilüfer Belediyesi’nin kente değer katan yaratıcı ve yenilikçi hizmetleri, katılımcı yaklaşımla hayata geçirme hedefiyle açtığı Nilüfer İnovasyon Merkezi, üçüncü danışma kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in de katıldığı toplantıda akademisyenler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, özel sektör yöneticileri ile Emin Direkçi, Erdem Kaya, Barış Gül, Erdal Elbay, Oğuz Yapar, Hüseyin Güler, Aykan Kurkur , Şahin Bingöl ve Umut Ekmekçi yer aldı.

Toplumda, inovasyon, yaratıcılık ve girişimcilik algısının yükseltilmesine yönelik etkinlikler düzenleyen, tüm paydaşlarını yenilikçi hizmet üretme süreçlerine dahil eden ve projeler için dış kaynaklardan fon sağlayan Nilüfer İnovasyon Merkezi’nin danışma kurulu toplantısı, faaliyet sunumuyla başladı. 2018 odak projelerinin masaya yatırıldığı toplantıda katılımcılar, yeni proje ve hedeflere yönelik karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Toplantıda konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer İnovasyon Merkezi’nin kurulduğu günden bu yana birçok yenilikçi proje ürettiğini ifade ederek, katılımcılık anlayışıyla, halkın da benimseyebileceği yeni projeleri hayata geçireceklerini belirtti. Başkan Bozbey, “İnovatif çalışmalar, sadece işletmelerde yapılmıyor. Biz de, kendi penceremizden bakarak vatandaşa dayanan, sürdürülebilir projeler hayata geçiriyoruz, hayata geçirmeye de devam edeceğiz” dedi.