Başkan Bozbey’den öğrencilere başarı öğütleri

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Özel Osmangazi Koleji’ni ziyaret etti. Nilüfer’in yüksek kalitede bir okula daha sahip olduğunu ifade eden Başkan Bozbey, ilçe hakkında öğrencilere bilgi verdi. Nilüfer’in eğitim ve spora verdiği öneme değinen Başkan Bozbey, gelecek nesillere yatırım yapmaya çalıştıklarını ifade etti.

Öğrencilere geleceğe yönelik başarı öğütleri de veren Başkan Mustafa Bozbey, “İnsanı ve kendinizi her zaman sevin. Kendini seven insanı da sever. Büyükleriniz ve öğretmenlerinizin sözünü dinleyin. Kendinize hedef koyun. Hedefsiz insan başarılı olamaz. Herkesin hedefi olmalı ve o yolda ilerlemeli. Nilüfer Belediyesi olarak her zaman siz gelecek nesillerin yanındayız” diye konuştu.
Öğrencilerin sıcak ilgisiyle karşılaşan Başkan Bozbey’e, Okul Müdürü Mehmet Demirbaş günün anısına plaket verdi.