Nilüfer’de okey turnuvası

Üçevler Spor Tesisleri ve Nilüfer Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen turnuvada, 3. tur sonunda finalistler belli oldu. Turnuvanın galibi ise Ece Tamer - Sami Yıldız takımı olurken, çekişmeli geçen mücadeleler sonunda ikinci Hasan İlden - Celalettin Çakır, üçüncü Melahat Atlı- Semih Atlı, dördüncü ise Ekrem Pamuk- Ertan Bozbey çiftleri olarak belirlendi.

Nilüfer Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen plaket töreninde finalistleri kutlayan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Belediye personelimiz, meclis üyelerimiz ve muhtarlarımız arasındaki sosyal ilişkilerin artması ve dostluğun pekişmesi adına düzenlediğimiz okey turnuvasını önümüzdeki yıllarda da sürdürmek istiyoruz” dedi.