Cengiz Göllü Kupası Nilüfer’in

Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer Belediyespor iş birliği ile 25-27 Ekim 2018 tarihleri arasında Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda düzenlenen Cengiz Göllü Nilüfer Cup’ta voleybol şöleni yaşandı. Türk voleybol tarihinin duayen ismi merhum Cengiz Göllü adına düzenlenen turnuvada, Nilüfer Belediyespor finalde rakibi Maritza Plovdiv’e yenilmesine rağmen topladığı 6 puanla şampiyonluğa ulaştı.

Çanakkale Belediyespor finalde katşılaştığı rakibi Aydın Büyükşehir Belediyespor’u 3-1 yenerek topladığı 5 puanla ikinci oldu. 4 puan toplayan Maritza Plovdiv üçüncü, 3 puan toplayan Aydın Büyükşehir Belediyespor ise dördüncü oldu. Dereceye giren takımların kupa ve madalyaları Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına Başkan Vekili Naci Kale, Türkiye Voleybol Federasyonu  (TVF) Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Yılmaz, Maritza Plovdiv Kulübü Başkanı  Ehyazar Uzunjan, Aydın Büyükşehir Belediyespor Koordinatörü Yaşar Ergün ve Nilüfer Belediyespor Başkanı Muhammet Aydın verdi.

Güzel ve anlamlı bir etkinliği Bursalılarla buluşturduğu için Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e teşekkür eden TVF Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Yılmaz, “ Yetiştirdiği sporcular ile Türk Voleybol tarihine damga vurmuş, Bursa’nın gururu olan Cengiz Göllü ağabeyimizin aziz hatırasına yaraşır bir turnuva oldu. Takımlarımız centilmenlik ve dostluk içinde sporun evrensel ilkelerini saha içi ve saha dışında yansıttılar” diyerek, turnuvaya katılan tüm takımlar kutladı.

Toplu sonuçlar

25 Ekim 2018