Cahit Berkay’la Yeşilçam yolculuğu

Türk sinemasının unutulmaz filmlerine hafızalara kazınan müzikler yapan Cahit Berkay, Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği “Nida Ateş’le Buluşmalar” etkinliğine konuk oldu. Bursa Akademik Odalar Birliği’nde (BAOB) gerçekleşen konseri Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Aysel Okumuş ile çok sayıda sanatsever izledi. Müzik yaşamına Moğollar grubu ile birlikte birçok ödül ve başarıyı, çok sayıda albümü ve 160’dan fazla film müziğini sığdıran Cahit Berkay, Nida Ateş ile birlikte izleyenlere keyifli bir gece yaşattı.

Selvi Boylum Al Yazmalım, Çiçek Abbas gibi unutulmaz Yeşilçam klasiklerinin müziklerini, salonu dolduranlar için çalan Cahit Berkay, gönülleri fethetti. Berkay, Selvi Boylum Al Yazmalım adlı film müziğinin hikayesini de Bursalı hayranlarıyla paylaştı. Sanatçı Nida Ateş de hem Cahit Berkay’a eşlik etti, hem de sevilen türküleri seslendirdi. Ala Geyik ile konsere başlayan Nida Ateş, Karadeniz türkülerinden, Mahsuni Şerif’e kadar Anadolu’nun dört bir yanından türküleri okuyarak izleyenleri keyifli bir yolculuğa çıkardı.

Gecenin sonunda Cahit Berkay ile Nida Ateş, ayakta alkışlandı. Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Aysel Okumuş da Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına, Cahit Berkay ve Nida Ateş’e çiçek vererek teşekkür etti.