Nilüfer dolu dizgin

Nilüfer Belediyespor, Vestel Venüs Sultanlar Ligi 10. hafta maçında Halkbank’ı evinde ağırladı. Cengiz Gollü Voleybol Salonu'nda oynanan karşılaşmayı izleyenler arasında Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de vardı. İlk seti 25-23 kaybeden Nilüfer ekibi, ikinci setin başında file önünde daha istekli gözüktü. Teknik molanın ardından file üstünlüğünü ele geçiren Nilüfer’in sultanları bu seti 25-19 kazanarak setlerde durumu 1-1 yaptı. Üçüncü sette Halkbank hücumdan bulduğu sayılarla etkili başladı. Set boyunca oyun ve skor üstünlüğünü elinde tutan Halkbank bu seti 25-19 kazanarak, setlerde 2-1 öne geçti. Dördüncü sete etkili bloklarla başlayan ve rakibe üstünlük kuran Nilüfer Belediyespor  bu sette skor ve file üstünlüğü avantajını koruyarak, seti 25-22 kazandı ve 2-2’lik beraberliği yakalayarak, maçı tie-break setine taşıdı.

Nilüfer’in sultanları tie-break setine istediği gibi başlayamasa da teknik molanın ardından toparlandı. Nilüfer ekibi, rakibine 18-16 üstünlük sağlayarak maçtan 3-2 üstün ayrıldı ve üst üste üçüncü galibiyetini aldı. Nilüfer’in sultanları ilk yarının son maçında 25 Aralık 2018 Salı günü Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas Kulübü ile karşılaşacak.