Nilüfer Belediyesi yeni yılda da iddialı

Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü (Nilüfer Belediyesi GESK), 2018 yılını farklı branşlarda katıldığı ulusal ve uluslararası yarışmalardan başarılar elde ederek tamamladı. Yıl boyunca toplam 106 kez kürsüde yerini alan Nilüfer Belediyesi GESK'in başarılı sporcuları, 2018 yılına veda partisi düzenledi. Yeni yılda da başarılan altına imza atmak için moral depolayan sporcular, gönüllerince eğlendi. Nilüfer Belediyesi GESK sporcuları, Uludağ Üniversitesi Toplum Gönüllüleri'nin müzik şöleniyle keyifli dakikalar yaşadı.

2018 yılında sayısız başarılar elde ettiklerini ifade eden Nilüfer GESK  Başkanı Ali Genç, desteklerinden dolayı Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'e teşekkür etti. Genç, 2019 yılında da büyük başarılara imza atma sözü verdi.