Bozbey’den Nilüfer Belediyesi yönetim kadrosuna teşekkür

Nilüfer Belediyesi’nin yönetim kadrosu, düzenlenen gecede buluştu. 2014-2019 döneminde görev yapan Cumhuriyet Halk Partisi ile Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Nilüfer Belediye Meclisi Üyeleri, Bağımsız Meclis Üyesi, Başkan Yardımcıları, koordinatörler, müdürler ile muhtarların katıldığı gecede Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, emeği geçen herkese destek ve katkılarından dolayı plaket vererek teşekkür etti. Bozbey geceye katılan, Nilüfer eski Nüfus Müdürü Nedret Acel ile Nilüfer İlçe Kaymakamlığı eski Yazı İşleri Müdürü Müzeyyen Özfidan’a ve Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi Dr. Oya Söylemez’e de teşekkür plaketi verdi.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, gecede yaptığı konuşmada da  katılanlara duygusal anlar yaşattı. “Nilüfer’i birlikte Türkiye’nin örnek ve lider kenti yaparak, insani gelişmişlikte 5. sıraya yükselttik” diyen Bozbey, bundan sonraki hedefin daha üst sıralar olacağını vurguladı. Nilüfer Belediyesi ailesinden helallik isteyen Başkan Mustafa Bozbey, “Son 5 yılda iyi ve kötü günümüz, mutlu ve kederli anlarımız oldu. Bunları birlikte paylaşarak, sorunları çözdük. Zaman zaman birbirimizi eleştirdik ama dostluk ön planda oldu. Nilüfer ve hizmet öncelikli davrandık. Varsa birbirimize olan küçük kırgınlıklarımız, hepinizden helallik istiyorum. Haklarınızı helal edin, benden yana helal olsun” şeklinde konuştu.

20 yıl boyunca Nilüfer’e hizmet etme onuruna eriştiğini ifade eden Başkan Mustafa Bozbey, “Dile kolay, 20 yıl önce doğan çocuklar, bugün askere gidiyor. Çok kişiler geldi, geçti aramızdan. Çalışanlarımızdan, muhtarlarımızdan vefat edenler oldu. Hepsine Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun. 20 yıllık birlik, beraberliğimizin ardından Nilüfer Belediye Başkanlığı sürecinde sona yaklaştık. 31 Mart’tan itibaren kısmet neyse o şekilde devam edeceğiz. Her şey iyi görünüyor. Buradaki birikimlerimizi, Büyükşehir Belediyesi’nde uygulama olanağına kavuşabiliriz” dedi.

Nilüfer Belediyesi ailesi olarak bir arada olmaktan dolayı yaşadığı mutluluğu dile getiren Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, bundan sonraki süreçte de dost olarak sorunları çözme noktasında destek olmaya hazır olduğunu belirtti. Bozbey, “Hepiniz benim dostum, kardeşimsiniz. Yaşamım boyunca böyle kalacaksınız. Benim de sorunum olduğunda sizlerle paylaşma olanağı bulacağım. Gelecekle ilgili her birimiz için iyi iz bıraktık diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Gecede, Nilüfer Belediye Meclisi’nin en olgun adayı olan Mustafa Öztürk de, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek plaket verdi. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, gecenin sonunda yöneticilerle  birlikte pasta kesti.