31 Mart’ta gerçekleştirilen yerel seçimlerde yüzde 62.09 oranında oy alarak Nilüfer Belediye Başkanlığı’na seçilen Turgay Erdem, mazbatasını aldı. Bursa Adliyesi Konferans Salonu’nda düzenlenen mazbata törenine Turgay Erdem ile birlikte CHP PM Üyesi Gamze Pamuk Ateşli, CHP Bursa eski Milletvekili İlhan Demiröz, CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş, İYİ Parti Bursa İl Başkanı Yahya Bahadır, CHP ve İYİ Parti Nilüfer İlçe Başkanları ile Millet İttifakı çatısı altında Nilüfer Belediye Meclisi’ne seçilen Meclis Üyeleri de katıldı.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’in mazbatasını Nilüfer İlçe Seçim Kurulu Başkanı Selçuk Yağmur verdi. CHP’li Nilüfer Belediye Meclisi Üyeleri’nin de mazbatalarını aldığı törende Turgay Erdem kısa bir konuşma yaptı.

Bütün Nilüfer halkına teşekkür eden Turgay Erdem, şöyle konuştu: “Bugün resmi olarak göreve başladık. Daha yapacak çok işimiz var. Yarın Sayın Mustafa Bozbey ile birlikte görev devir teslimimizi yaptıktan sonra Nilüfer’de hızlı bir şekilde çalışmaya hep beraber devam edeceğiz. Bu mutlu geleceğin gerçek kahramanları Nilüfer halkı. Bize oy veren, vermeyen bütün Nilüferliler’e, bizimle çalışan CHP ve İYİ Parti üyelerine ve bugüne kadar yaptığınız destekler için siz meclis üyelerine çok teşekkür ediyorum.”