Başkan Erdem hemşehrileriyle iftarda buluştu

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Ramazan ayının son iftarını hemşehrileriyle birlikte yaptı. Başkan Erdem, doğduğu ve büyüdüğü yer olan Orhangazi’nin Yeni Sölöz Mahallesi’nde düzenlediği iftar programıyla akrabalarını, komşularını ve hemşehrilerini aynı sofrada buluşturdu. İftara, CHP Genel Başkan Yardımcısı Orhan Sarıbal, CHP Bursa Milletvekilleri Erkan Aydın, Yüksel Özkan ile CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özer Anaç ve Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın da katıldı.

Ezanın okunmasıyla birlikte hep birlikte dua edildi, oruç açıldı. İftar programına katılanlar, Ramazan ayının birlik ve beraberliğini yaşadı.
İftara katılanlara teşekkür eden Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Yeni Sölöz’de olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ayı olduğunu hatırlatan Başkan Turgay Erdem, doğduğu yerde akrabaları ve hemşehrileriyle birlikte aynı sofra etrafında bir araya geldiği için mutlu olduğunu söyledi. Başkan Turgay Erdem, herkesin Ramazan Bayramı’nı da kutladı.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, iftarın ardından kahvehanede hemşerileriyle birlikte çay içerek sohbet etti. Sohbette  anılar da yâd edildi.