Nilüfer’in en güzel bahçeleri belirleniyor

Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği En Güzel Bahçe Yarışması için bu yıl da süreç başladı. Nilüfer ilçesi sınırlarında düzenlenen yarışma sadece site bahçesi kategorisinde düzenleniyor.

Yarışmaya katılmak isteyen site yönetimleri, 21 Haziran’a kadar mahalle muhtarlıklarına elden başvuruda bulunabilecek. Daha  sonra da peyzaj mimarı, ziraat mühendisi gibi alanında uzman kişilerden oluşan jüri üyeleri 1-7 Temmuz tarihleri arasında başvuruda bulunan site bahçelerini gezerek değerlendirmelerini yapacak. Jürinin değerlendirmesinin ardından dereceye giren sitelere ödülleri 19 Temmuz’da düzenlenecek törende verilecek. Birinci seçilecek sitenin bahçesini gelecek yıla kadar birincilik bayrağı süsleyecek.

Başvuru formu için TIKLAYINIZ

Teknik Şartname için TIKLAYINIZ