Görükle’de Ege türküleri

Nilüfer Belediyesi tarafından kurulan Şef İsmail Özen’in yönettiği Nilüfer Belediyesi Görükle Korosu, Ege yöresine ait türkülerle kulakların pasını sildi. Harmandalı’ndan İzmir’in Kavakları türküsüne kadar çok sayıda unutulmaz Ege türküsünün seslendirildiği gecede, Efelerin Zeybek şovu da izleyenleri mest etti. Nilüfer Belediyesi Başkanı Mustafa Bozbey’in de katıldığı gecede Bozbey’e desteklerinden dolayı teşekkür plaketi sunuldu. Başkan Mustafa Bozbey de Ormancı türküsünün Belen Kahvesinde gerçekleşen hikayesini anlatarak bu türküyü Nilüfer Görükle Korosu ile birlikte söyledi. Koro ve solo türkülerle izleyenlere eşsiz bir gece yaşatan Nilüfer Belediyesi Görükle Korosu dakikalarca ayakta alkışlandı.