Kültür-sanata verdiği önemle adından sıkça söz ettiren Nilüfer Belediyesi, bir birinden ünlü sanatçıları Bursalılarla buluşturmaya devam ediyor. Nilüfer Belediyesi’nin Mart ayı etkinlikleri kapsamında Bursa’ya gelen ünlü sanatçı Emel Sayın, Fethiye Kültür Merkezi’nde sahneye çıktı. Yaklaşık 2 saat süren konser boyunca Türk Sanat Müziği’nin en seçkin eserlerini seslendiren Emel Sayın, hayranlarına müzik ziyafeti sundu. Hayranlarıyla olan samimi sohbeti ve içtenliğiyle de takdir toplayan ünlü sanatçı, performansıyla ayakta alkışlandı. Ünlü bestekar ve müzisyen Selçuk Tekay’ın orkestra şefliğini yaptığı gecede Emel Sayın’a birçok şarkıda hayranları da eşlik edince ortaya dev bir koro çıktı. Hayranlarının geceye olan ilgisi karşısında mutluluğu gözlerinden okunan Sayın, şarkı aralarında sık sık teşekkür etti.

Gecenin bir diğer sürprizi ise Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in Emel Sayın’a çiçek vermek için sahneye çıktığı anda gerçekleşti. Ünlü sanatçıyı performansından dolayı kutlayarak çiçek veren Bozbey’i bırakmayan Emel Sayın, şarkı söylemesini rica etti. Ünlü sanatçıyı kıramayan Başkan Bozbey, Ormancı türküsünü seslendirerek Nilüferliler’i ve Emel Sayın’ı mest etti. Başkan Bozbey’in şarkı söylerken Emel Sayın’ın da kendisini hayranlıkla dinlemesi ortaya renkli görüntüler çıkardı.