Öğrencilerden can dostlar için anlamlı proje

Ataevler Koleji öğrencileri anlamlı bir projeye imza attı. Çocuklar, okulda hayata geçirdikleri sosyal sorumluluk projesiyle elde ettikleri geliri, sokak hayvanları için harcadılar. Yaptırdıkları 11 adet mama/su noktasını ve yaklaşık 200 kilo kedi köpek mamasını Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ziyaretlerinde yetkililere teslim ettiler. Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Fikriye Eker “Ekim ayı içerisinde Ataevler Koleji bünyesinde gerçekleştirmiş olduğumuz sokak hayvanları refahı konulu eğitim kapsamında belediyemizin sahipsiz sokak hayvanları için yapmış olduğu hizmetler ve daha mutlu can dostlar için neler yapılabileceği konusunda öğrencilerimizle görüşmüştük, okul idaresi ve öğrencilerin sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik hassasiyetleri bizleri son derece mutlu etti, eğitim çalışmalarımız okullardan gelen talepler doğrultusunda devam ediyor, Ataevler Koleji öğretmen ve öğrencilerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Atevler Koleji öğretmen ve öğrencileri Nilüfer Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’nde verilen hizmetler hakkında da yerinde bilgi alarak can dostları ziyaret ettiler.