Nilüfer’de Boris GRK yuvada kaldı

Nilüfer Belediyespor, bu yıl Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde göstermiş olduğu başarılı grafik sonucu 2012-2013 sezonu gol kralı olan oyuncusu Boris GRK ile Nilüfer Belediyespor Tesisleri’nde düzenlenen tören ile yeniden iki yıllık anlaşmaya vardı. Kulüp Başkanı Naci Kale, “Boris'i geçen yıl göstermiş olduğu performanstan dolayı kutluyorum. Bu yıl takımımıza büyük katkı sağladığını düşündüğümüz oyuncumuzla iki yıllık sözleşme imzaladık. Önümüzdeki yıllarda da bu başarısını Nilüferimiz adına taçlandırmasını bekliyoruz,” dedi.

Nilüfer Belediyespor Şube Sorumlusu Abdullah Koç ise “Boris'in göstermiş olduğu performans ortada. Bu yıl ligin gol kralı oldu. Kaliteli bir oyuncuyu kadromuzda tuttuğumuz için sevinçliyiz,” diye konuştu.

Başarılı oyuncu Boris GRK de yuvada kaldığı için mutlu olduğunu, başarısının devamı için elinden geleni yapacağını dile getirdi.