Nilüfer Belediyesi’ne bir ödül daha

Gecede; “Kültür Sanat ve Turizm Etkinlikleri”, “Sosyal Sorumluluk”, “Kent İçi Ulaşım”, “Katılımcı Yönetim”, “Çevre Koruma”, “Kültür ve Sanat Varlıklarının Korunması”, “Şehir Planlama ve Kentsel Tasarım”, “Afet Yönetimi”, “e- Belediyecilik” gibi kategorilerde toplam 34 ödül verildi.

Ödül törenine katılan Mehmet Ali Birand'ın eşi Cemre Birand; "Oğlum ve kendi adıma bu akşam burada bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Mehmet Ali Birand aramızdan ayrılalı 4 ay oldu. Sizin onu anması, derginin anması, bu törende anılması bizim için çok önemli bir şey. Hepiniz Türkiye'nin kalkınması için çaba sarf ediyorsunuz ve eminim ki hepiniz bu ödüle tek tek layıksınız," şeklinde konuştu.

Ödül törenin ardından Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in de yer aldığı, vali ve belediye başkanlarının oluşturduğu Şef İnci Çayırlı’nın yönettiği koro, Türk Sanat Müziği eserlerini seslendirdi.

Bu arada Başkan Mustafa Bozbey gecede Bursa Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Erdoğan Bilenser, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve diğer konuklarla sohbet etme imkanı buldu.