Bozbey: Kimseyi ötekileştirmemek gerek

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Bozbey, geçen yıl FSM Bulvarı’nda başlayan yürüyüşlerin, bu yıl olduğu gibi gelecek yıllarda da düzenleneceğini söyledi.

Kurtuluş savaşının emperyalizme karşı bir zafer olduğunu hatırlatan Bozbey, aynı ruh ve direnci bugünün gençlerinin de taşıdığını vurguladı. Bozbey, "Biz gençlerimize güveniyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’ne onlar sahip çıkıyor, çıkacaktır da. Gençlerimizle geleceğe yürüyoruz. Gençlerimizle geleceğe ilerliyoruz. Onlar Türkiye Cumhuriyeti’nin yılmaz bekçileridir," diye konuştu.

Nilüfer Belediyesi olarak düzenlenen hiçbir törende kimseyi ötekileştirmediklerini vurgulayan Bozbey, “Başkalarının yaptığı ötekileştirme çabalarına da karşı duruyoruz,” dedi.

Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyesi’nin gençlere yönelik eğitim, kültür, spor ve diğer sosyal faaliyetlerinin artarak devam edeceğini kaydetti.