haber

Bozbey: Gençler için ne yapsak azdır

Ekim ayında başlayan ve Nilüfer’deki belde ve bazı mahallerdeki çocukların daha fazla sosyal faaliyetler içerisinde bulunmalarının hedeflendiği eğitim projesinden çok sayıda öğrenci ve kursiyer yararlandı.


SBS, drama, resim, müzik, yüzme eğitimlerinin verildiği kış okulu sonunda  katılanlara takdim edildi. Nâzım Hikmet Kültürevi’nde düzenlenen törende konuşan Nilüfer Belediyesi Başkanı Mustafa Bozbey, yarınımızın umudu olan gençlerimize her türlü desteğin verilmeye çalışıldığını söyledi. Bugünün geçlerinin dünyayı ileriye götüreceğini vurgulayan Bozbey, "Onlar için ne yapsak azdır," diye konuştu. Bozbey, Nilüfer Belediyesi’nin gençlere yönelik proje üretmeye devam edeceğini vurguladı.

ÇYDD Bursa Şube Başkanı Süheyla Kaplan da, hedeflerinin tüm çocukların eğitimden eşit şartlarda yararlanmaları doğrultusunda yararlı çalışmalar yapmak olduğunu söyledi. Kaplan, Nilüfer Belediyesi’ne verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Öğrenci ve kursiyerler sertifikalarını Başkan Mustafa Bozbey’in elinden aldılar. Törende, gençler müzik, çok sesli koro ve tiyatro gösterisiyle hünerlerini sergiledi.